loader image

Beste gast, wij heten u bijna van harte welkom bij Brasserie Tuinzicht in Hilversum!

Wij zijn ontzettend blij dat wij u bijna mogen ontvangen.

Ons Horeca team zet zich in om uw ervaring met ons onvergetelijk te maken. Wij geloven dat eten niet alleen brandstof is, het is een ervaring die je moet proeven en beleven.

Daarom gebruiken wij alleen verse ingrediënten om onze gerechten te bereiden en op smaak te brengen.

Onze chefs hebben culinaire expertise die het beste in elk ingrediënt naar boven brengen, zodat u er zeker van kunt zijn dat ons eten geweldig smaakt.

Bovendien is Hilversum adembenemend en de perfecte plek om te genieten van een heerlijke maaltijd met geweldig gezelschap.

Wij vinden dat goed eten en drinken voor iedereen toegankelijk moet zijn, daarom zorgen wij ervoor dat onze prijzen vriendelijk zijn voor uw portemonnee.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij een ervaring kunnen creëren die u nog jarenlang zult herinneren. Kom dus onze culinaire hoogstandjes proeven en deel onvergetelijke momenten met ons bij Brasserie Tuinzicht.

Waar gaat Brasserie Tuinzicht komen?

Zonnehoeve is hét expertisecentrum van HilverZorg voor mensen met dementie. Zij krijgen bij ons gespecialiseerde zorg in kleine groepen (acht of negen personen).

Gelegen op landgoed Zonnestraal, midden in het prachtige Loosdrechtse Bos, zorgt de natuur voor een prettige woonomgeving waar bewoners van rust en het buitenleven kunnen genieten. Zonnehoeve heeft ook een dagcentrum voor ouderen uit de regio.

Ben je klaar om een verborgen juweeltje in Hilversum te ontdekken dat bekend staat als Zonnehoeve?

Deze magische locatie is vol adembenemende uitzichten en eindeloze mogelijkheden om te verkennen en te genieten. Of je nu op zoek bent naar een serene retraite, een plek om te verbinden met de natuur, of een unieke locatie voor je speciale evenementen, Landgoed Zonnestraal heeft het allemaal.

Stel je voor dat je wakker wordt met het geluid van zingende vogels en dat je omringd bent door weelderig groen terwijl je geniet van de warme zon. Dit is slechts een glimp van wat Zonnehoeve voor jou in petto heeft.

Waarom wachten? Kom en ervaar zelf de verwondering en schoonheid van Zonnehoeve!

Koffie achtergrond - Brasserie Tuinzicht in Hilversum

Wat is een Brasserie!

Brasseries vinden hun oorsprong in Frankrijk en zijn de perfecte plek om te ontspannen tijdens een heerlijke maaltijd of om gewoon bij te praten met vrienden onder het genot van wat drankjes.

De gerechten die worden geserveerd zijn eenvoudig maar briljant vervaardigd, met een menu dat trotseert op klassieke gerechten zoals salades, soepen, omeletten, vlees- en visgerechten en desserts die ervoor zorgen dat je meer wilt.

Brasseries staan ook bekend om hun uitstekende wijnadviezen die perfect bij je maaltijd passen. De ambiance is ongekunsteld en ontspannen, met houten tafels en stoelen, grote ramen en spiegels aan de muren.

De bediening is vriendelijk, deskundig en heeft altijd een glimlach op hun gezicht. De ervaring van dineren in een brasserie is werkelijk onvergetelijk en een geweldige manier om te genieten van heerlijke gerechten en drankjes terwijl je geniet van de relaxte, warme sfeer.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website van Brasserie Tuinzicht zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.  Meer info